به گزارش خبرگزاری حوزه از یزد، خانم مریم شیری در نشستی با موضوع «خانواده کانون محبت و کرامت، در جمع طلاب در مدرسه علمیه فاطمه الزهرا(سلام الله علیها) اردکان، گفت: یکی از ویژگی های خانواده اهل بیتی کرامت است؛ امام حسین (علیه السلام) در یکی از خطبه های خود میفرماید :"انا اهل بیت الکرام."؛ و در زیارت جامعه کبیره، ائمه (علیهم السلام) "اصول الکرم" به معنای اصول و ریشه کرامت معرفی شدهاند.
وی تصریح کرد: از آنجا که سیره اهل بیت(علیهم السلام) برترین الگوی عملی در زندگی و خانواده بشمار میرود، ترویج و نهادینه کردن "کرامت" در روابط میان اعضای خانه و شادابی آنها نقش بسزایی دارد.
شیری با اشاره به اثرگذاری خصیصههای مثبت در سلامتی و آرامش روانی انسان، افزود: کسانی که اهل کرامت و سخاوت هستند، قلب سالمتری دارند و از نظر روحی کمتر دچار استرس شده و شادابتر میباشند.
وی افزود: برای انتقال "کرامت "به دیگر اعضای خانواده، لازم نیست که کار بزرگ و عجیبی انجام بدهید، همین که متوجه اطرافتان باشید، به نیازهای دیگران توجه نشان بدهید و از خودتان بیرون بیایید کار بزرگی کرده اید.
شیری ادامه داد: این یک واقعیت است که بچه ها زودتر و راحت تر از پدر و مادرهایشان بخشش و سخاوت می کنند. موقعیت هایی پیش آمده که در آنها پدر و مادری که خودشان اهل سخاوت و کرامت بوده اند، با کرامت های بزرگتر فرزندانشان مواجه شده اند.
استاد حوزه خواهران اظهار کرد: یکی از راهکارهای عملی برای داشتن فرزندان با سخاوت این است که والدین از زمان کودکی فرزند را با قصه و بازی با این ویژگی آشنا کنند، مانند اینکه کودک را تشویق کنند تا اسباب بازی خود را در اختیار دیگر همبازیها قرار دهد.
شیری در پایان خاطرنشان کرد: رفتار و کردار عملی پدر و مادر موثرترین راه است، بنابراین اگر والدین با کرامت و سخاوت رفتار کنند و بتوانند احساس خوب بعد از این رفتار را به صورت عملی به فرزندان و اعضای خانواده نشان دهند، احتمال بیشتری وجود خواهد داشت که فرزندان الگو بگیرند.
انتهای پیام